Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» MiniBook
» Power Calculator
» Registry Operator
» AHSKAL - Kalorifer Tesisati Cizim Yazilimi
» Yuzde Hesaplayici
» CuteFTP Home
» Snake
» BiromSoft WebCam
» Arctic Torrent
» Isletim Sistemi
» FileZilla
» PowerPoint 2003 Viewer
» HoverSnap
» NCAA Championship Run 2006
» SkinCrafter
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

BeamFile 1.2 Beta Build 1292
Bazen kucuk boyutlu dosyalarimizi bile email yoluyla gondermekte sikinti yasadigimiz bir gercektir. Oysa BeamFile programi ile bu sorunumuzu cok basit bir bicimde cozebiliriz. Toplam 1.61 Mb. boyutundaki bu program araciligi ile 5 Gb. boyuta kadar olan dosyalarimizi karsidaki aliciya saniyeler icinde gondermek mumkundur. Yapmamiz gereken tek sey bu programi indirmek ve gondermek istedigimiz dosyamizi sectikten sonra "Send File" (dosyayi gonder) tusuna tiklayarak dosyamizin mail adresini girmis oldugumuz aliciya ulasmasini saglamak. Alicinin gondermis oldugunuz dosyayi alabilmesi icin gereken iki kucuk kosula dikkat etmek gerekir.* Bu programa alicininda sahip olmasi sarttir. Alicinizin bu programa sahip olabilmesi icin isterseniz kendiniz karsi tarafa me linkini verebilirsiniz. Ancak siz bunu yapmak zorunda degilsiniz, cunku alici sizin gondermis oldugunuz maili aldiginda gonderilen dosyanin me linkine tikladiginda karsisina BeamFile programini indirmesi icin bir uyari gelecek ve ayni zamanda program ait me linki de otomatik olarak kendisine verilecektir.1.61 Mblik bu programa aninda sahip olacagi icin gondermis oldugunuz dosyayi almasi cok basitlesecektir. * Alicinin gondermis oldugu dosyayi sizin bilgisayarinizdan cekebilmesi icin BeamFile programinin ilme islemi bitene kadar sizde de acik durmasi gerekir. Aslinda cok basit bir uygulama oldugunu ve karsiya yuksek boyutlu dosyalarinizi cok kisa bir surede aktardigini gordugunuzde sasiracaksiniz.
Programı Üreten : BeamFile
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 1.2 Beta Build 1292
Dosya Boyutu : 1.61 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Diji Album
MathQuiz
Fresh FTP
Font Fitting Room Deluxe
Delikanli RadyoCalar
MySQL For Windows
MP3Pro Audio Player
Easy Recorder
RockIt 2000 Pro DJ
Arkanoid for Win32
cFos Professional (XP/2000/
AT Kids Browser
FontDoctor X
Refleks
Doctris Deluxe


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi